03.02.2023 Seviye Belirleme Sınavı (Sbs)

03.02.2023, CUMA günü yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) bilgileri aşağıdaki gibidir:

Başvuru Süresi: 16.01.2023 tarihinden 29.01.2023 tarihine kadar

Sınav Tarihi: 03.02.2023 CUMA

Sınav Saati: Sınavımız iki oturumdan oluşmaktadır.

 1. Oturum Başlangıç- Bitiş Saati: 10.00-12.30     

2. Oturum Başlama Saati: 13.30

( 2. Oturum sınavı Konuşma Sınavıdır. 1. Oturuma girdiğiniz sınıfta konuşma sınavınız yapılacaktır. Lütfen zamanında sınav yerinde olunuz.)

Sınav Yeri: TÖMER Ana Bina haritasına buradan ulaşabilirsiniz. Google Haritalar

ÖNEMLİ NOTLAR

  • Adayların sınava girebilmeleri için yanlarında fotoğraflı bir kimlik belgesi (kimlik kartı, ehliyet, pasaport vb.) bulundurmaları gerekmektedir. Üzerinde fotoğraflı bir kimlik kartı olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.
  •  Sınav yeri, saati ve kuralları ile ilgili duyuruları sınava girecek adaylar takip etmekle yükümlüdür.
  • Adayların sınava gelirken kendi kalem ve silgilerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav sırasında herhangi bir kalem veya silgi alışverişine izin verilmeyecektir.
  • Sınavın ilk 15 dakikasında sınava gelen adaylar sınava alınacaktır fakat bu adaylara ek süre verilmeyecektir.
  • Adayların oturum sırasında gözetmenlerin uyarılarına uymaları gerekmektedir. Bu nedenle belirlenen kurallara uymayan adaylar sınava girme hakkını kaybederler.
  •  Adayların sınav sırasında sözlük, basılı materyal, akıllı saat, telefon, tablet vb. araçları kullanmasına izin verilmeyecektir.
  • Adayların sınav kitapçıkları ve optik formlar üzerindeki bilgileri (ad, soy-ad, uyruk, pasaport numarası ile ilgili bilgiler vs.) eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.
  • Optik formlar üzerindeki hatalardan (yanlış cevap işaretleme, öğrenci numarasını yanlış kodlama, eksik işaretleme/kodlama, sınavı bitirmeme veya belirtilen sürede bitirememe vb.) adaylar sorumludur. Bu nedenle adaylar sınav belgelerini teslim etmeden önce işaretlemelerin doğruluğunu kontrol etmelidir. Sınav belgelerinin teslim edildikten sonra geri alınmasının mümkün olmayacağı unutulmamalıdır.
  •  Herhangi bir şekilde kopya çekmeye teşebbüs ettiği tespit edilen adayların sınavı geçersiz sayılacaktır. Ayrıca bu adaylar hakkında disiplin soruşturması ve yasal işlem uygulanacaktır.

Seviye Belirleme Sınavının telafisi yoktur.

SEVİYE BELİRLEME SINAVINA (SBS) KAYIT OLUŞTURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

https://tomerbasvuru.dpu.edu.tr/#/

17 Ocak 2023, Salı / 1078 defa okundu.